Over STEFAN design

STEFAN design is opgericht door Stefan en Fanny, vanuit passie voor sfeer en de zoektocht naar luxe en kwalitatieve woonaccessoires.

Stefan heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring in de meubel en interieur branche. Hij heeft het voorrecht gehad om tal van internationale meubelbeurzen te kunnen bezoeken en te mogen werken met ‘s werelds meest inspirerende entrepreneurs, producenten, retailers en designers uit de top in de meubel branche.

Stefan heeft een gevestigd en ongekend groot netwerk van toeleveranciers en kan daardoor elke wens van de klant in vervulling brengen.

Fanny heeft een scherp oog voor detail, een groot organisatorisch vermogen en een vurige passie voor interieurinrichting. Met haar buitengewoon creatieve geest, oog voor details en kenmerkende stijl, weet Fanny samen met haar man Stefan, elke ruimte om te toveren naar de perfecte ambiance.

Alles draait bij Stefan en Fanny om beleving, kwaliteit en de essentie van het terugbrengen van oude stijlelementen en authenticiteit.

Hun signatuur staat voor Sober & Chique en wordt gekenmerkt door het gebruik van neutrale kleuren en kwalitatieve materialen en producten.

De kaarshouders en windlichten zijn met zorg en oog voor detail ontworpen. Ze worden op kleine schaal, speciaal voor STEFAN design geproduceerd. Met trots het eerste project dat Stefan en Fanny samen naar buiten brengen.