Zwarte kunst kaarshouder

De zwarte kunst kaarshouder van STEFAN design heeft een tijdloos design en u geniet er ontzettend lang van. In tegenstelling tot een echte kaars, blijft deze zijn vorm houden en druipt er geen kaarsvet naar beneden. Plaats er een theelicht in en geniet er oneindig van!

Met onze zwarte kunst kaarshouder creëert u een aangename sfeer in huis

De zwarte kunst kaarshouder ziet eruit als een echte stomp kaars, maar is een stuk duurzamer. Het enige wat u hoeft te vervangen, zijn de theelichten. De artificial candle holder kenmerkt zich door zijn duurzaamheid, hoogwaardige kwaliteit en verfijnde uitstraling. De houders staan prachtig op een candle tray of in een hurricane. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor buitengebruik, zodat u ook tijdens een zwoele zomeravond buiten geniet van het sfeervolle licht.

Bestel de kaarshouder of doe inspiratie op

Bent u benieuwd hoe u de zwarte kunst kaarshouder uit ons assortiment het beste combineert met het interieur? Doe inspiratie op en ontdek hoe de kaarshouder optimaal tot zijn recht komt. Bestel de zwarte kunst kaarshouder eenvoudig online en u heeft het gewenste exemplaar binnen drie tot vijf werkdagen al in huis. Zou u graag persoonlijk interieuradvies willen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om uw wensen te bespreken.