Zwarte hurricanes windlicht

Met onze zwarte hurricanes/windlicht, in combinatie met een van onze kunst kaarshouders, geeft u uw interieur een luxe uitstraling. De luxe hurricanes uit ons assortiment zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en altijd zorgvuldig afgewerkt in de kleur mat zwart.

  •  

Creëer de perfecte sfeer in huis met zwarte hurricanes inclusief glazen windlicht

Door zwarte, grote hurricanes met een glazen windlicht in uw huis of kantoor te plaatsen, creëert u altijd de perfecte sfeer in huis. Wij adviseren u om hierbij een set van twee te combineren met onze artificial candle holder. Dit zorgt voor een prachtig geheel. De mooie en luxe zwarte hurricanes uit ons assortiment hebben een glazen windlicht, waardoor u een prachtige lichtinvulling krijgt.

Bestel uw hurricane eenvoudig online

Wilt u mat zwarte hurricanes bestellen met een glazen windlicht? Of toch liever in oud brons? Dat doet u bij ons eenvoudig online. Al onze hurricanes worden kleinschalig geproduceerd in Europa, speciaal voor STEFAN design. Heeft u zwarte hurricanes met een glazen windlicht besteld, dan zijn deze leverbaar in drie tot vijf werkdagen. Wilt u dat de hurricanes perfect binnen uw interieur passen? Als interieur stylist helpen we u graag verder.