Witte kunst kaarshouder

Met onze zwarte hurricanes/windlicht, in combinatie met een van onze kunst kaarshouders, geeft u uw interieur een luxe uitstraling. De luxe hurricanes uit ons assortiment zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en altijd zorgvuldig afgewerkt in de kleur mat zwart.

Van een witte kunst kaarshouder geniet u oneindig lang

Brandende kaarsen zorgen voor sfeer en gezelligheid in huis. Kaarsen zijn ideaal in de donkere wintermaanden, maar ook tijdens een zwoele zomeravond doen ze ontzettend veel om een warme en romantische sfeer te creëren. Bij STEFAN design hebben we een witte kunst kaarshouder, die geschikt is voor kleine of grote theelichten. Plaats het theelicht in de kaarshouder en laat de kaars sfeervol branden, net als een echte stomp kaars. Echter is de houder gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit waardoor deze zeer duurzaam is en zodoende het item geen vervormingen of druipend kaarsvet kent.

Bestel uw kunst kaarshouder online

De witte kunst kaarshouder is geschikt voor binnen en buiten en mooi in combinatie met onze clear cup theelichten, hurricanes en candle trays. Bestel de kunst kaarshouder als moderne tafeldecoratie online en ontvang deze al binnen drie tot vijf werkdagen in huis. Wilt u onze kaarshouders of andere producten graag in huis halen, maar zou u daarbij graag stylingadvies op maat willen ontvangen? Bij STEFAN design adviseren wij op het gebied van kleuren, stoffen, meubels en accessoires. Plan hiervoor een gesprek in!