Moderne tafeldecoratie

Bij STEFAN design hebben wij moderne tafeldecoratie waarmee u een impact maakt op uw interieur. Wij hebben namelijk een duidelijke voorkeur voor mooie materialen, authenticiteit, verfijning en detaillering. En dat ziet u terug in ons aanbod!

Moderne tafeldecoratie voor een blijvende impact op uw interieur

Wanneer u een modern interieur nastreeft, ziet u veelal strakke lijnen en materialen terugkomen in de meubelen, vloeren en kasten. Zoekt u daarbij moderne tafeldecoratie om het geheel af te maken? Dan hebben wij diverse decoratieve artikelen waarmee u de juiste sfeer creëert. Bekijk de candle trays en combineer deze met onze artificial candle holders voor de juiste ambiance in huis. Ook hebben wij diverse hurricanes in luxe metalen design, in oud brons of tijdloos zwart. Voor een volledig overzicht van onze moderne tafeldecoratie, bekijkt u het assortiment in onze webshop.

Vraag om stijladvies

Bent u opzoek naar praktische en slimme oplossingen in uw interieur en heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot kleuren, meubels en een complete verbouwing? Bij STEFAN design adviseren wij u op het gebied van kleuren, stoffen, meubels en accessoires. Wij geven stylingadvies op maat of een totale make-over en zijn gespecialiseerd in een compleet nieuwe inrichting van uw huis of kantoor. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!