Grote hurricanes windlicht

De grote en kleine hurricanes/windlichten uit ons assortiment, zijn een ware klassieker. Het geeft uw interieur een luxe uitstraling en creëert tegelijkertijd altijd de perfecte sfeer in huis. De hurricanes/windlichten, in combinatie met onze eeuwig meegaande kunst kaarshouders, zijn een aanwinst binnen uw interieur en bovendien makkelijk in gebruik.

Grote en kleine hurricanes/windlichten

Bij STEFAN design hebben we diverse grote en kleine hurricanes in het assortiment. Al onze hurricanes worden kleinschalig geproduceerd in Europa, speciaal voor STEFAN design. Plaats een kaars in het midden van de ruimte en geniet van het sfeervolle licht dat de kamer oplicht. De luxe hurricanes die wij aanbieden, zijn vervaardigd uit metaal en afgewerkt in verschillende kleuren, zoals oud brons of tijdloos zwart. Zo kiest u altijd een variant die het beste past binnen uw interieur. Al onze grote en kleine hurricanes/windlicht zijn leverbaar in drie tot vijf werkdagen.

Interieur advies op maat

Wat uw wensen ook zijn op interieurgebied, bij STEFAN design bieden we altijd een oplossing. Het is mijn taak om creaties te bedenken waarin uw wensen duidelijk naar voren komen. Wat voor sfeer wenst u te creëren? Dankzij interieur advies op maat komen we samen tot een prachtig geheel, helemaal naar uw wens. Lees verder hoe ik te werk ga. Laat mij uw huis (her)inrichten of uw huis, kantoor of showroom voorzien van interieuradvies. Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek bespreek ik graag uw ideeën en wensen om zo het interieur dat u voor ogen heeft te realiseren.